achtergrond

DE GELUKKIGSTE MAN VAN DE WERELD!

12 maart jongstleden was het dan zo ver, onderweg naar het DIJKLANDER ZIEKENHUIS in Hoorn voor een operatie van vijf en een half uur. Voor de eerste keer in mijn leven moest ik naar het ziekenhuis voor een operatie, de zenuwen gierden dan ook door mijn keel. Maar goed, ik dacht bij mezelf “rustig en positief blijven en laat het maar op je af komen”. Maar op het moment suprême sloeg de paniek toch toe, gelukkig mocht mijn moeder mee de operatiekamer in en na een grapje van de Anesthesist was ik van de wereld. De verwijdering van de ernstige tumor in mijn nek is volgens de twee artsen die mij hebben geopereerd voor 100% geslaagd en nu was het afwachten op de uitslag van het onderzoek van het weefsel dat was opgestuurd naar Amsterdam.

19 maart moest ik terug komen voor controle in het ziekenhuis en kreeg ik ook de uitslag van het onderzoek van het weefsel te horen. De twee artsen die mij hadden geopereerd zaten al op me te wachten en deelden mij direct mee dat de wond dicht zat, er goed uitzag, en dat ik na twee weken weer mocht gaan trainen. Toen de artsen mij vervolgens ook nog meedeelden dat het onderzochte weefsel helemaal schoon was en ik geen verdere behandelingen meer hoefde te ondergaan, was ik de gelukkigste man op de wereld, en mijn ouders de gelukkigste ouders op de wereld!

Langs deze weg wil ik iedereen hartelijk bedanken voor de kaarten en bloemen die bij thuiskomst op mij lagen en stonden te wachten. Ik was totaal overdonderd door deze onverwachte aandacht, ik ben toch populairder dan ik dacht, haha.

En nu over tot de orde van de dag. Afgelopen week had ik een gesprek met Henk Duijsters (directeur van Cutter & Buck) en Pieter van Barneveld (manager Business Development) over mijn kledingsponsoring door hen. Nou mensen, ook de komende jaren zal ik weer perfect gekleed door de baan gaan omdat ze, mede gelet op de prettige samenwerking van de afgelopen jaren, besloten hebben de sponsoring voor onbepaalde tijd voort te zetten. Ontzettend bedankt voor het vertrouwen, en op naar nieuwe successen samen. Ik verkeer trouwens in goed gezelschap, want ook Heren 1, Heren 2, en Dames 1 van De Goyer spelen inmiddels succesvol in Cutter & Buck kleding!

De eerste week training na de operatie ben ik rustig op 50% begonnen, maar inmiddels draai ik alweer op 100%. Inmiddels heb ik ook met goed gevolg 3 qualifying kaarten voor mijn internationale handicap gelopen. Deze waren nodig voor mijn kwalificatie en ranking op de internationale blindentour, en ik sta dan ook weer officieel op de lijst voor deze tour. De eerste uitnodigingen zijn binnen, Japan, Canada, Ierland en Engeland en twee wedstrijden in Nederland, mits ik niet internationaal speel, want dat heeft de prioriteit zonder deze twee wedstrijden te kort te doen. Vorige maand had ik het over Nathan Groot, dit moet natuurlijk Nathan Hooft zijn. Sorry hoor Nathan!

Ook wil ik Meerten de Jager van Footjoy en Paul Goodfellow van Titleist weer bedanken voor hun sponsoring van mijn stokken, schoenen, ballen enz. voor dit komende seizoen. Ook voor de schoenen van mijn caddie-daddie, die is ook weer klaar voor de wedstrijden. Na alle spanningen van de afgelopen weken ga ik samen met mijn ouders begin mei 15 dagen zonder clubs op vakantie naar Tunesië en als ik terug ben gaat mijn golfleven gewoon weer door.

Lieve golfvrienden, het gaat u goed en hou de bal in de baan,

Ronald Boef